• ОТОРИЗИРАН СЕРВИЗ ЗА СМАРТФОНИ

Предлагаме оторизиран сервиз за ремонти на смартфони и други мобилни устройства в България на брандове Samsung, Nokia HMD, Sony, Lenovo, Moto, HTC. 

Работи само и единствено с резервни части доставени директно от производителя или официален дистрибутор на бранда.

- Сервизираме само и единствено устройства произведени за и предназначени за продажба на европейските пазари спрямо условията на конкретния производител. 

- Предоставяме 30 календарни дни гаранция на извършена услуга за телефони и други мобилни устройства с изтекла търговска гаранция при следните условия:

- Върнатото за повторен ремонт устройство не трябва да има повреди в резултат на неправилна употреба или по друг начин нарушени стандартни гаранционни условия (виж по-долу).

- Върнатото за повторен ремонт устройство е с дефектирала част, сменена при предишното приемане на устройството в сервиза.

- Срокът на гаранция започва от датата на напускане на сервиза, записана в издадения  сервизен протокол. 

-  Цените за диагностика на извънгаранционни устройства са съответно 24 лв. за обикновени и 60 лв. за водоустойчиви/капсулирани устройства ако  клиент отхвърли цената/офертата за ремонт. 

-  Ние обработваме устройства, произведени и предназначени от производителя само  и единствено за европейските пазари. Устройствата за други региони като САЩ или Азия, примерно закупени от  китайски сайтове, се различават хардуерно и нямаме позволение и части за ремонт.

  • Инсталиране на Андроид.
  • Смяна на дисплей.
  • Смяна на контрол модул/ платка/.
  • Смяна на батерия.

Не монтираме части които не са доставени от сервиза.

За да сме максимално полезни, преди да посетите сервизът ни:


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

ОТОРИЗИРАН СЕРВИЗ ЗА СМАРТФОНИ